Naslovnica : Karijera : Kako napisati životopis?

Karijera

Kako napisati životopis?

Kako napisati životopis je jedno od najčešćih pitanja osoba koje traže posao. Svi posloprimci se žele prikazati u što boljem svijetlu budućem poslodavcu i dobiti željeno radno mjesto. Kvalitetan životopis je sredstvo koje će im dati upravo šansu za intervju i željeno radno mjesto. Navedeni članci niže su savjeti kako to učiniti najbolje.

Kako napisati životopis?
Popis članaka iz ove kategorije
 
 
Primjeri životopisa za posao Kao što smo već naveli u prijašnjim člancima da je životopis vaš alat za dobivanje posla i teorijski naveli što treba sadržavati sada vam navodimo primjere životopisa koji vam mogu pomoći u pisanju vašeg životopisa.
 
 
Najčešće greške u pisanju životopisa Vaš životopis je vaše predstavljanje budućem poslodavcu. Loše napisan životopis je loše predstavljanje pred vašim budućim poslodavcem.
 
 
Što svaki životopis treba sadržavati? Osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa, telefon, broj mobitela u slučaju da niste tokom dana kod kuće, email adresu ukoliko ju posjedujete te ukoliko ju redovito provjeravate te ostale osobne podatke koje smatrate potrebnim navesti.
 
 
Koje vrste životopisa postoje? Izgled vašeg životopisa bi trebao biti prilagođen poslu za kojega se natječete kako bi vašem budućem poslodavcu jasno istaknuli najbitnije informacije u prvom planu.