Naslovnica : Karijera : Banke : Imex Banka d.d.

Karijera - Banke

Imex Banka d.d.

Imex banka financijska je institucija u 100% hrvatskom vlasništvu i sa 19 godina prisustva na financijskom tržištu jedna je od najstarijih Hrvatskih banaka. Banka posluje kako s najvećim privrednim subjektima u našoj zemlji tako i s manjim tvrtkama, obrtima i građanima, kojima nudimo spektar svih financijskih proizvoda i usluga.

Banka je već godinama rangirana u sam vrh najefikasnijih banaka u Hrvatskoj, a uz visoku efikasnost u poslovanju, posebnu brigu vodimo o brzini i kvaliteti usluge, uz naglašeno dobar odnos prema klijentima i uvijek prisutnu savjetodavnu ulogu banke.

Kao banka u Hrvatskm vlasništvu, poseban naglasak dajemo konkurentnosti i napretku Hrvatskog gospodarstva, zbog čega posebno podupiremo Hrvatsku proizvodnju i izvoznike.

Oslonac naše poslovne politike su stalne inovacije i uvođenje novih proizvoda, uz praćenje trendova i prepoznavanje potreba tržišta. Banka je tako često bila prepoznata kao predvodnik novog vala inovacija koji su sljedile mnoge druge financijske institucije.

Banka danas zapošljava preko 100 djelatnika u 15 poslovnica i teži postati nacionalna banka s poslovnom mrežom u svim djelovima zemlje. U tijeku je otvaranje brojnih poslovnica u cijeloj Hrvatskoj, čime želimo približiti pogodnosti naših proizvoda i usluga svim građanima, tvrtkama i obrtima, te opravdati povjerenje naših sadašnjih i budućih klijenata koji su u Imex banci prepoznali najbolju Hrvatsku banku u hrvatskom vlasništvu.

Matični broj: 0971359
Žiro račun: 2492008-1011111116
SWIFT: IMXX HR 22

Tolstojeva 6
21000 Split
Tel: 021/406-100
Fax: 021/348-453
Web: www.imexbanka.hr