Naslovnica : Poslodavci : Konzum d.d.

Profil

Konzum d.d.

Konzum je vodeći nacionalni maloprodajni lanac u Hrvatskoj sa više od 650 prodavaonica - trgovina u susjedstvu, marketa i super marketa u svim krajevima Hrvatske. U našim prodavaonicama dnevno kupuje više od 600.000 potrošača.

Konzum je sastavni dio Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi. Ukupni prihod Konzuma u 2007. godini iznosio je 10.885 milijuna kuna.

Konzum zapošljava više od 12.000 djelatnika, a osim maloprodaje, intenzivno razvija i svoje veleprodajno poslovanje putem VELPRO centara koji posluju diljem Hrvatske, kao i segment drogerija u sklopu KOZMO drogerija.

Nakon učvršćivanja liderskih pozicija na hrvatskom tržištu, Konzum je napravio i svoj prvi regionalni iskorak na tržište Bosne i Hercegovine u 2004. godini, gdje je u samo nekoliko godina postao vodeći maloprodajni lanac.

Uspjeh

Svoj uspjeh Konzum gradi na stalnoj komunikaciji s kupcima, prepoznavanju njihovih želja i potreba te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svjetskim trendovima.

Prodavaonice

U svojim prodavaonicama, za koje odabire najbolje lokacije, Konzum kupcima nudi vrhunsku uslugu, ugodnu kupovinu u iznimno atraktivnom ambijentu te najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Ponuda

Posebno atraktivan je Konzumov svježi program - voća i povrća, mlijeka i mesa - domaćeg, kontroliranog porijekla.

U ukupnoj ponudi dominiraju hrvatski proizvodi s udjelom većim od 80 posto, što je strateško opredjeljenje Konzuma kao nacionalnog lanca.

Konzum je uspješno razvio i program privatne marke K plus - izvrsne kvalitete po iznimno povoljnim cijenama, a koji se nastavlja širiti uglavnom u suradnji s domaćim proizvođačima.

Kontakt podaci
Konzum d.d.
Marijana Čavića 1a
10000 Zagreb
tel: 01/2482-222
fax: 01/2482-525
Kontakt formular
www.konzum.hr
Aktivna radna mjesta
Nema aktivnih poslova!