Naslovnica : Poslodavci : Pevec d.o.o. u stečaju

Profil

Pevec d.o.o. u stečaju

Tvrtka Pevec d.o.o. osnovana je 1990. godine kao trgovina alata za poljodjelstvo i uređenje okućnica te rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve. Zaposlenika je bilo dvoje, a prodavaonica se nalazila u garaži obiteljske kuće u Bjelovaru.

Obiteljsko ime Pevec odabrali smo kako bi svim svojim kupcima i partnerima zajamčili kvalitetno i pošteno poslovanje. I tako je krenulo.

Nudili smo kvalitetnu robu znatno povoljnije od konkurencije te su nas kupci brzo prepoznali. Nakon 4 godine iz garaže smo preselili u današnju trgovinu Pevec u centru Bjelovara.

Prvu prodavaonicu izvan našeg grada otvorili smo u Sesvetama pokraj Zagreba 1995. godine. Nakon toga, novi prodajni centri nizali su se jedan za drugim: Zagreb, Split, Osijek, Koprivnica, Kutina, Varaždin, Zadar, Vrbovec...

Posjećujući razne sajmove i izložbe uspostavljali smo poslovne veze s partnerima iz Italije, Njemačke, Austrije, SAD-a, Dalekog Istoka. Od 350 dobavljača, 250 ih je hrvatskih i 100 inozemnih. Sanjali smo, kako to volimo reći, hrvatski san.

Kontakt podaci
Pevec d.o.o. u stečaju
Pevec d.o.o. u stečaju
Trg Stjepana Radića 26
43000 Bjelovar
Kontakt formular
www.pevec.hr
Aktivna radna mjesta
Nema aktivnih poslova!